Skip to main content

Vacature: financieel expert

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in een jong en dynamisch verzekeringsbedrijf? Traksi, gevestigd in het hart van Breda, zoekt een gedreven financieel expert. Wij zijn pioniers in de verzekeringsmarkt en maken gebruik van de nieuwste technologieën om risico’s voor bestelauto’s en taxi’s te minimaliseren.
Locatie: Breda
Dienstverband: 28-40 uur

Over Traksi

Traksi is een jong en dynamisch verzekeringsbedrijf met een informele sfeer en een hands-on mentaliteit. We willen de dingen net even anders doen. Als pioniers in de verzekeringsmarkt bieden we unieke oplossingen dankzij de nieuwste technologieën. Onze specialiteit? Het verkleinen van risico’s voor bestelauto’s en taxi’s in het verkeer met behulp van telematica en data-intelligentie.

Op ons kantoor in Breda hebben we overleg, delen we ideeën, lachen we met elkaar en kletsen we bij. Maar als je wat meer focus nodig hebt, bestaat er ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een financieel expert.

Functieomschrijving

Als Financieel Expert bij Traksi ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan financiële taken en zorg je ervoor dat onze financiële administratie op rolletjes loopt. Je ondersteunt onder meer bij het opstellen van financiële rapportages, voert diverse boekhoudkundige taken uit en zorgt voor een correcte verwerking vanfinanciële gegevens.

Taken en verantwoordelijkheden

Bij jouw werk horen bepaalde taken en verantwoordelijkheden. Zo beheer en overzie jij de gehele financiële administratie, waaronder onder andere het inboeken van facturen en bankafschriften. Ook de werkzaamheden met betrekking tot het uitvoeren van debiteuren-en crediteurenbeheer zijn jouw niet onbekend. Andere taken en verantwoordelijkheden zijn verder:

 • Het ondersteunen bij de maand- en jaarafsluitingen.
 • Het assisteren bij de jaarlijkse audit en andere financiële controles

Wat wij bieden

Naast een prettige en collegiale werkomgeving en een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf bieden wij:

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
 • Een gunstige pensioenregeling.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden met opleidingsbudget.
 • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Wie zoeken wij

We hechten waarde aan zelfsturende teams en verwachten professionaliteit van onze mensen. Fouten maken mag, omdat we vinden dat we daarvan leren. Maar we verwachten dat je ze signaleert en oplost. Je bent nauwkeurig, analytisch en oplossingsgericht. Affiniteit met de verzekeringsbranche is zeer wenselijk. Daarnaast herken je jezelf in:

 • Een afgeronde opleiding in een financiële of bedrijfseconomische richting (minimaal MBO niveau 4, HBO is een pré).
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Ervaring met boekhoudsoftware (bij voorkeur Exact Online of een vergelijkbaar systeem).
 • Uitstekende kennis van MS Office, met name Excel. Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Enige ervaring met CCS, software voor een verzekeringsbedrijf, is een pré.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 28 juni 2024 naar HR@bouy.eu.

Neem voor meer informatie over de procedure contact op met: Nicole Lubeck via 088 – 5772 262. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Michel van Dam via 06-2212 7922.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in dit plaatje past? Stuur de vacature dan gerust door!

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vul je gegevens in als je wilt reageren op deze functie