Skip to main content

Vacature: underwriter automotive fleet

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in een jong en dynamisch verzekeringsbedrijf? Traksi, gevestigd in het hart van Breda, zoekt een underwriter automotive fleet. Wij zijn pioniers in de verzekeringsmarkt en maken gebruik van de nieuwste technologieën om risico’s voor bestelauto’s en taxi’s te minimaliseren.
Locatie: Breda
Dienstverband: 28-40 uur

Over Traksi

Traksi is een jong en dynamisch verzekeringsbedrijf met een informele sfeer en een hands-on mentaliteit. We willen de dingen net even anders doen. Als pioniers in de verzekeringsmarkt bieden we unieke oplossingen dankzij de nieuwste technologieën. Onze specialiteit? Het verkleinen van risico’s voor bestelauto’s en taxi’s in het verkeer met behulp van telematica en data-intelligentie.

Op ons kantoor in Breda hebben we overleg, delen we ideeën, lachen we met elkaar en kletsen we bij. Maar als je wat meer focus nodig hebt, bestaat er ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een underwriter automotive fleet.

Functieomschrijving

Als Underwriter Automotive Fleet bij Traksi ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en accepteren van verzekeringsaanvragen van zakelijke klanten. Je analyseert risico’s en stelt voorwaarden vast om ervoor te zorgen dat de klant de juiste dekking heeft. Je bent een belangrijke schakel in ons verzekeringsproces, bewaakt het rendement van onze portfolio en draagt bij aan het succes van onze verzekeringsactiviteiten.

Taken en verantwoordelijkheden

Het beoordelen en verwerken van verzekeringsaanvragen staat bij Traksi op nummer één. Wij willen onze klanten immers snel en goed bedienen. We hechten dan ook veel waarde aan een snelle opvolging. Dit kan zowel individueel als binnen teamverband. Andere taken die tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren zijn:

 • Analyseren van risico’s en bepalen van de acceptatievoorwaarden.
 • Onderhouden van contact met klanten, tussenpersonen en verzekeraars.
 • Adviseren van klanten en interne afdelingen over verzekeringsproducten.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling en optimalisatie van acceptatieprocessen.

Wie zoeken wij

We hechten waarde aan zelfsturende teams en verwachten professionaliteit van onze mensen. Fouten maken mag, omdat we vinden dat we daarvan leren. Maar we verwachten dat je ze signaleert en oplost. Enkele jaren ervaring in de verzekeringsbranche is een pre en je beschikt over minimaal een WFT-diploma zakelijk. Daarnaast herken je jezelf in:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau, bij voorkeur in een financiële of juridische richting.
 • Enige ervaring met CCS, software voor een verzekeringsbedrijf, is een pre.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Analytisch sterk en nauwkeurig

Wat wij bieden

Naast een prettige en collegiale werkomgeving en een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf bieden wij:

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
 • Een gunstige pensioenregeling.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden met opleidingsbudget.
 • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 28 juni 2024 naar HR@bouy.eu.

Neem voor meer informatie over de procedure contact op met Nicole Lubeck via 088 – 5772 262. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Miranda Hazeveld via 06- 46077921.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in dit plaatje past? Stuur de vacature dan gerust door!

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vul je gegevens in als je wilt reageren op deze functie