Skip to main content

Ons concept uitgelegd

De technologie

Traksi is een jong en dynamisch volmachtbedrijf gevestigd in De Bilt . Traksi houdt zich vooral bezig met het verzekeren van bijzondere risico’s in de Nederlandse en Duitse markt. De activiteiten van Traksi zijn voornamelijk te vinden in de Taxi en bestelauto markt.

  • We gebruiken de naam Traksi als handelsnaam omdat deze beter aansluit bij onze producten.
  • Traksi behandelt zelfstandig alle afgesloten verzekeringen als Gevolmachtigde van door de Europese en Nederlandsche toezichthouders gecontroleerde verzekeraars.
  • Wij zijn geheel zelfstandig. Wij hebben geen financiële banden met of verplichtingen aan verzekeraars en/of banken. Daarom hebben wij ook geen verplichtingen om met een bepaalde verzekeraar samen te werken.
  • Traksi heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (www.AFM.nl), is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (www.KiFiD.nl) en voldoet aan de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl
Traksi - de technologie

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van Traksi.

Algemene voorwaarden

Productvoorwaarden

Voor jou als intermediair betekent het afsluiten van een verzekering bij Traksi bijdragen aan een eerlijke en duurzame verzekering voor jouw cliënten. Bovendien profiteer je van onze expertise en klantgerichte service, waardoor je jouw cliënten een betrouwbare oplossing kunt bieden die past bij hun behoeften en rijgedrag. Neem contact op en ontdek meer.

Samenwerken met Traksi betekent dat u uw cliënten een verzekeringsproduct kunt aanbieden dat professioneel rijgedrag echt beloont. Daarmee wordt niet alleen bijgedragen aan een veiligere verkeersomgeving, maar biedt het ook financiële voordelen voor de chauffeurs door lagere premiekosten.

Productvoorwaarden bestelbusProductvoorwaarden taxi

"Veiligheid en verantwoordelijkheid zijn geen opties, maar essentiële keuzes. Bij Traksi maken we het verschil door niet alleen verzekeringen aan te bieden, maar ook een cultuur van bewust rijgedrag te bevorderen, waarin zowel de bestuurder als de samenleving profijt van hebben."

Verkoop Traksi aan uw klanten en profiteer