Skip to main content

Ons concept uitgelegd

Het Verzekeringsconcept van Traksi: Maatwerk, Innovatie en Gemak

Bij Traksi hanteren we een uniek verzekeringsconcept dat draait om maatwerk, innovatie en gemak. We begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, daarom bieden we flexibele verzekeringsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en vereisten van elke klant.

Zo streven we ernaar om een partnerschap op te bouwen met onze klanten, waarbij we niet alleen verzekeringsproducten leveren, maar ook advies en ondersteuning bieden die aansluiten bij hun unieke situatie en doelstellingen. Door gebruik te maken van rijtechnologie wordt het de chauffeur makkelijk gemaakt eigen gegevens snel in te zien. Hierdoor ligt de controle bij onze klanten. Met een focus op het begrijpen van de individuele behoeften van onze klanten, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden en innoveren op gebieden die onze klanten waarderen.

Traditionele verzekeraars Versus Traksi verzekeringen

Over ons

De vijf zekerheden
van Traksi

Ons concept draagt bij aan het verbeteren van je bedrijfsactiviteiten en verlaagt operationele kosten.

  • Minder CO2-uitstoot en dus groener rijden.
  • Besparen op onderhoud en brandstof.
  • Veiligheid in kwetsbare situaties.
  • Registreren hoe veilig de chauffeur rijdt.
  • Pakken van tijdswinst.

Hoe Traksi werkt:

Traksi combineert vernieuwde rijgedragbeoordeling die voor verlaagde operationele kosten en verbeterde veiligheid zorgt met controle over de premiekosten dankzij geavanceerde technologie. Dit maakt onze verzekering zo aantrekkelijk voor chauffeurs. Hoe het werkt:

  1. Rijgedraganalyse: Onze geavanceerde technologie analyseert voortdurend het rijgedrag van chauffeurs, waarbij factoren zoals snelheid, acceleratie, remgedrag en bochtenwerk worden geëvalueerd. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurig beeld te krijgen van hoe veilig en verantwoordelijk een chauffeur rijdt.
  2. Persoonlijke beoordeling: Op basis van de verzamelde gegevens wordt elke chauffeur beoordeeld op een schaal van groen tot rood, waarbij groen staat voor uitstekend rijgedrag en rood voor risicovol rijgedrag. Deze kleurgecodeerde beoordelingen geven chauffeurs inzicht in hun prestaties en moedigen hen aan om veiliger te rijden.
  3. Premiekorting: Chauffeurs die consistent goed rijgedrag vertonen, worden beloond met aanzienlijke premiekortingen. Door veilig te rijden kunnen chauffeurs niet alleen hun eigen veiligheid verbeteren, maar ook geld besparen op hun verzekeringspremie.
  4. Feedback en ondersteuning: Naast het bieden van premiekortingen, voorziet Traksi chauffeurs ook van waardevolle feedback en ondersteuning om hen te helpen hun rijgedrag verder te verbeteren. Door middel van coaching en educatieve middelen streven we ernaar om chauffeurs te helpen hun rijvaardigheden te ontwikkelen en hun veiligheid op de weg te vergroten.

Door het combineren van geavanceerde technologie en persoonlijke premie, streeft Traksi ernaar om een ​​cultuur van veiligheid en verantwoordelijkheid te bevorderen onder chauffeurs, wat resulteert in lagere operationele kosten en verminderde risico’s voor alle betrokkenen.

Traksi

Nieuws & Blogs

Filter

BlogNieuws

De oplossing voor onverzekerde taxi’s

Veel verzekeringsmaatschappijen zijn gestopt met het aanbieden van een taxiverzekering. Waar het nog wel aangeboden wordt, zijn de voorwaarden enorm…
12 april 2024 Lees meer
BlogNieuws

Beter rijgedrag loont

Welke voordelen kunnen taxichauffeurs halen uit een specifieke rijstijl? Uit cijfers van chauffeurs die aangesloten zijn bij taxiverzekeraar Traksi blijkt…
12 april 2024 Lees meer
De voordelen
BlogNieuws

50% premievoordeel!

De start van een nieuw jaar is vaak het moment waarop een bedrijf een inventarisatie van de kosten maakt. Mario…
12 april 2024 Lees meer
BlogNieuws

Traksi’s innovatieve bestelbusverzekering

In een tijd waarin bestelwagens een steeds belangrijker onderdeel vormen van ons wegennet, is de noodzaak van veilig en verantwoord…
12 april 2024 Lees meer

Bied de Traksi verzekering aan uw klanten aan en profiteer