Skip to main content

Bestelbusverzekering

Een uniek concept

Bespaar tot 35% premie met uitstekend rijgedrag

Bij Traksi bieden we rijtuigverzekeringen aan voor zowel de traksi- als bestelbusbranche. Met een focus op veiligheid, eerlijkheid en innovatie streven we ernaar om de mobiliteitssector te transformeren. Onze verzekeringen zijn ontworpen om niet alleen voertuigen te beschermen, maar ook om chauffeurs te stimuleren tot verantwoord rijgedrag en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Ik wil graag weer weten over het Traksi concept

Een passende verzekering

Veel verzekeringen bieden een algemene verzekering aan zonder specifieke aandacht voor de bestelbusbranche. Dit kan leiden tot verwarring en onzekerheid bij ondernemers. Bij Traksi bieden we echter de mogelijkheid om bedrijven te groeperen onder een branche, waardoor de verzekering perfect is afgestemd op wat de ondernemer nodig heeft. De branches die wij verzekeren zijn:

Deze branches zijn onderverdeeld in drie klassen op basis van veiligheidsniveaus, zodat elke branche de juiste technologie krijgt die nodig is om risico’s te beheersen.

Bij Traksi Verzekeringen begrijpen we dat rijgedrag per persoon en per maand kan variëren. Daarom passen wij elke maand de premie aan op basis van de recente rijprestaties. Dit zorgt ervoor dat chauffeurs altijd een eerlijke en accurate premie betalen die past bij hoe ze daadwerkelijk rijden. Geen standaardtarieven, maar een persoonlijke benadering van verzekeren. Wist je dat 80% van onze chauffeurs in het groen rijden en de hoge korting krijgen?

Traditionele verzekeraars Versus Traksi verzekeringen

Voordelen van de Traksi bestelbusverzekering

Bij Traksi geloven we in eerlijkheid en transparantie als het gaat om premieberekening. In tegenstelling tot traditionele verzekeraars, baseren wij onze premies niet alleen op schadevrije jaren, maar ook op actueel rijgedrag. Met behulp van onze rijgedragtechnologie kunnen we elke maand een persoonlijke premie aanbieden op basis van de rijprestaties. Zo heeft elk bedrijf en elke chauffeur zelf invloed op de hoogte van de premie!

  • Beloning voor goed rijgedrag: Onze rijgedragtechnologie beloont veilig rijgedrag met aanzienlijke kortingen op de premie.
  • Maandelijkse korting: Geniet elke maand van korting op jouw premie, gebaseerd op jouw actuele rijgedrag.
  • Hoog slagingspercentage: Gemiddeld 80% van onze klanten rijdt in het groen, wat hen tot 35% korting op de basispremie oplevert.

Kies voor Traksi!

Waarom kiezen voor Traksi als partner

Vertragingen

Ritten automatisch geregistreerd; details en route inzichtelijk voor chauffeur, vlooteigenaar; bespaart tijd, moeite.

Afgesproken routes

Traksi verzekert voertuigen, biedt Inzicht via rijgedragtechnologie en fleetmanagement voor duidelijke routeafspraken.

Millieuvoordelen

Traksi koppelt rijgedrag aan premie; stimuleert zuiniger rijden voor lagere kosten en milieuvoordeel.

Onderhoud en brandstof

80% klanten rijden groen met korting; bespaart op premie, brandstof, onderhoud; Cartracker voorkomt verrassingen.

Grip op premielast

Traksi biedt chauffeurs controle ove hun premie door rijgedragtechnologie, met 80% rijdt voordelig.

Niet nakomen contract

Traksi biedt met Cartracker ritregistratie inzicht bij afwijkende contractresultaten, lost onenigheid snel op.

Bied de Traksi verzekering aan uw klanten aan en profiteer