Skip to main content

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Enkele van de problemen
die we oplossen

Voor wie is Traksi?

Traksi biedt verzekeringsoplossingen voor een breed scala aan bedrijven met bedrijfsvoertuigen, waaronder taxibedrijven, koeriersdiensten, maaltijdbezorgingsdiensten, bouw- en installatiebedrijven, verhuisbedrijven, verkoopwagens en meer. Kleine ondernemers kunnen eenvoudig zelf een verzekering afsluiten via www.traksitaxiverzekeringen.nl of www.traksibestelbusverzekeringen.nl.

Traksi biedt daarnaast de mogelijkheid voor intermediairs om de verzekeringen voor hun klanten af te sluiten. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over de dekking voor uw klanten.

Hoe wordt de premie voor Traksi-verzekeringen berekend?

De premie voor Traksi-verzekeringen wordt berekend op basis van verschillende factoren, waaronder het type voertuig, het gebruik ervan, het rijgedrag van de bestuurder, de locatie, en meer. Wij bieden flexibele premieopties en ondersteunen u bij het vinden van de juiste dekking voor uw klanten.

Met name het rijgedrag heeft invloed op de premie. Elke maand wordt de premie opnieuw berekend op basis van het rijgedrag van de chauffeur(s). Bij goed rijgedrag wordt er een premiekorting gegeven 15% bij goed rijgedrag en 35%! bij uitstekend rijgedrag. 80% van de Traksi klanten rijd goed rond en geniet van korting op de premie. Dit stimuleert veilig en verantwoord rijgedrag, wat zowel de veiligheid als de financiële situatie van de bestuurder ten goede komt.

Wat is de meerwaarde van het afsluiten van Traksi voor mijn klanten?

Traksi biedt intermediairs een reeks innovatieve tools en ondersteuning om hun dienstverlening aan klanten te versterken. Onze geavanceerde rijgedragtechnologie is een essentieel onderdeel van deze ondersteuning. Door deze technologie kunnen intermediairs gedetailleerde inzichten bieden in het rijgedrag van hun klanten, waardoor ze gepersonaliseerde adviezen kunnen geven.

Daarnaast biedt Traksi innovatieve oplossingen zoals telematica en geavanceerde claimverwerkingstechnologieën. Deze tools helpen intermediairs om efficiënter te werken en sneller en nauwkeuriger te reageren op de behoeften van hun klanten.

Het afsluiten van Traksi-verzekeringen voor hun klanten biedt intermediairs een aanzienlijke meerwaarde. Het stelt hen in staat om hun klanten proactief te ondersteunen bij het verbeteren van hun rijgedrag, waardoor ze kosten kunnen besparen op verzekeringspremies en tegelijkertijd hun veiligheid op de weg kunnen vergroten. Bovendien kunnen intermediairs profiteren van de efficiëntie en nauwkeurigheid die onze innovatieve tools bieden, waardoor ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.

Wat maakt Traksi uniek in vergelijking met andere verzekeraars?

Traksi onderscheidt zich door haar focus op maatwerk, innovatie en klantgerichtheid. We bieden flexibele verzekeringsoplossingen en geavanceerde technologieën om intermediairs te ondersteunen bij het vinden van de beste verzekeringsoplossingen voor hun klanten.

Met welke rijgedratechnologie werkt Traksi?

Traksi maakt gebruik van geavanceerde technologie om zijn verzekeringen aan te bieden. Voor Traksi Taxi maken we gebruik van camera’s en meettechnologie die specifiek zijn ontworpen om het rijgedrag van de bestuurder te analyseren en de veiligheid te verbeteren. Het gebruik van camera’s voor Traksi Taxi is strikt beperkt tot het verzamelen van bewijsmateriaal in geval van schadeclaims, met volledige naleving van de geldende privacywetten en -normen. De meettechnologie stelt de bestuurder in staat om hun rijgedrag in te zien en te verbeteren, wat niet alleen de veiligheid bevordert, maar ook kan leiden tot lagere verzekeringspremies.

Voor Traksi Bus bieden we verschillende technologieën aan voor bedrijven, afhankelijk van de branche en veiligheidsklassen. Deze technologieën zijn ontworpen om de veiligheid van het voertuig te verbeteren en kunnen onder meer bestaan uit track-and-trace-systemen, boordcomputers en meetapparatuur voor rijgedrag.

Voor meer informatie over de technologieën die worden gebruikt voor Traksi Taxi en Traksi Bus, verwijzen we u graag naar onze websites Traksi Taxi Verzekeringen en Traksi Bestelbus Verzekeringen.

Hoe sluit ik Traksi af voor mijn klanten?

Registratie als intermediair:

Als je nog geen geregistreerde intermediair bent bij Traksi, kun je je registreren via onze website of door contact met ons team op te nemen.

Advies op maat:

Neem contact op met ons team van experts om advies op maat te krijgen over welke Traksi-verzekering het beste past bij de behoeften van jouw klant. Zodra je geregistreerd bent als intermediair, kun je eenvoudig online via ons portaal offertes aanmaken voor jouw klanten.

Polis afsluiten:

Na goedkeuring van de offerte kun je de polis afsluiten voor jouw klant(en). Dit kan online via ons portaal of met assistentie van ons team.

Beheer en ondersteuning:

Nadat de polis is afgesloten, biedt Traksi ondersteuning bij het beheren van de polis en eventuele claims. Ons team staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen.

Ga het gesprek met ons aan!


    100% verzekerd

    Verzekering

    24/7 klanten service

    Verzekering