Skip to main content

Taxiverzekering

Uniek voor Taxi chauffeurs

Bespaar tot 35% premie met uitstekend rijgedrag

Bij Traksi bieden we rijtuigverzekeringen aan voor zowel de traksi- als bestelbusbranche. Met een focus op veiligheid, eerlijkheid en innovatie streven we ernaar om de mobiliteitssector te transformeren. Onze verzekeringen zijn ontworpen om niet alleen voertuigen te beschermen, maar ook om chauffeurs te stimuleren tot verantwoord rijgedrag en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Een passende verzekering

De prijzen van taxiverzekeringen zijn bij andere verzekeringsmaatschappijen enorm gestegen, omdat de premies de schades niet meer konden dekken.

Schadevrije jaren of niet, iedereen werd de dupe van deze extra kosten. Door chauffeurs individueel te beoordelen op het eigen rijgedrag, bieden we een passende premie voor iedereen. Onze basispremie ligt laag en chauffeurs die netjes rijden, verdienen daar bovenop ook nog eens een behoorlijke korting. Onze instapvoorwaarden maken het overigens voor vrijwel iedereen mogelijk om zich bij ons te laten verzekeren.

Traditionele verzekeraars Versus Traksi verzekeringen

Voordelen van de Traksi taxiverzekering

Bij Traksi geloven we in eerlijkheid en transparantie als het gaat om premieberekening. In tegenstelling tot traditionele verzekeraars, baseren wij onze premies niet alleen op schadevrije jaren, maar ook op actueel rijgedrag. Met behulp van onze rijgedragtechnologie kunnen we elke maand een persoonlijke premie aanbieden op basis van jouw rijprestaties. Zo heb je zelf invloed op de hoogte van je premie!

  • Beloning voor goed rijgedrag: Onze rijgedragtechnologie beloont veilig rijgedrag met aanzienlijke kortingen op de premie.
  • Maandelijkse korting: Geniet elke maand van korting op jouw premie, gebaseerd op jouw actuele rijgedrag.
  • Hoog slagingspercentage: Gemiddeld 80% van onze klanten rijdt in het groen, wat hen tot 35% korting op de basispremie oplevert.
Maandelijks aanpassen naar jouw rijgedrag

Bij Traksi begrijpen we dat jouw rijgedrag kan variëren. Daarom passen wij elke maand je premie aan op basis van je recente rijprestaties. Dit zorgt ervoor dat je altijd een eerlijke en accurate premie betaalt die past bij hoe je daadwerkelijk rijdt. Geen standaardtarieven, maar een persoonlijke benadering van verzekeren.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kies voor Traksi!

Waarom kiezen voor Traksi als partner

Vertragingen

Ritten automatisch geregistreerd; details en route inzichtelijk voor chauffeur, vlooteigenaar; bespaart tijd, moeite.

Afgesproken routes

Traksi verzekert voertuigen, biedt Inzicht via rijgedragtechnologie en fleetmanagement voor duidelijke routeafspraken.

Millieuvoordelen

Traksi koppelt rijgedrag aan premie; stimuleert zuiniger rijden voor lagere kosten en milieuvoordeel.

Onderhoud en brandstof

80% klanten rijden groen met korting; bespaart op premie, brandstof, onderhoud; Cartracker voorkomt verrassingen.

Grip op premielast

Traksi biedt chauffeurs controle ove hun premie door rijgedragtechnologie, met 80% rijdt voordelig.

Niet nakomen contract

Traksi biedt met Cartracker ritregistratie inzicht bij afwijkende contractresultaten, lost onenigheid snel op.

Bied de Traksi verzekering aan uw klanten aan en profiteer